(262096 vuokrausta)
4.3/5
Vuokraa auto 5 minuutissa
Autovuokraamo Helsinki

Autonvuokraus Helsinki

24Rent vuokraa Helsingissä yhteiskäyttöisen henkilöautot, pakettiautot ja pikkubussit. 24Rent-yhteiskäyttöautot ovat lähelläsi ja varattavissa verkosta 24h vuoden jokaisena päivänä.

 

Olemme sijoitelleet vuokra-autot lähellesi keskustaan, ostospaikkojen lähettyville ja julkisen liikenteen reittien varteen. Auton vuokraaminen ei voisi olla tämän helpompaa!

 

 

Vuokraa auto läheltäsi 24h

Vuokraa auto verkosta milloin tahansa. Autonvuokraus onnistuu jopa 5 minuutissa juuri niin pitkäksi aikaa kuin tarvitset auton käyttöösi.

Yhteiskäyttöisen henkilö- ja pakettiauton vuokraus muuttoon, viikonloppumatkoille ja arjen reissuihin onnistuu meiltä helposti.

Näin helposti se toimii! Katso video >

 

Autovuokraamo, pakettiauton vuokraus

Autonvuokraus Helsinki 24h

Autovuokraamo lähellesi

Eikö kattavalta listaltamme alta löydy vielä vuokra-autoa läheltäsi? Voit myös ehdottaa meille uutta noutopistettä!

 

Usein kysyttyjä kysymyksiä auton vuokraamisesta Helsingissä

Mitä autonvuokraus maksaa kohteessa Helsinki?

Ajantasaisen hinnan näet varauskoneestamme www.24Rent.fi. Syötä sinne paikkakunta ja aika jolloin tarvitset autoa, hae ja näet kaikki saatavilla olevat autot ja niiden hinnan ko. ajankohdalle.

Mitkä ovat vuokraamon aukioloajat kohteessa Helsinki?

Meiltä saa auton käyttöön joka päivä kellon ympäri. Ensimmäistä kertaa vuokraavien varauksen tulee alkaa klo 08-21 välillä.

Mitä autoja teillä on kohteessa Helsinki?

Meillä on erikokoisia henkilöautoja, pakettiautoja ja minibusseja. Ajantasainen saatavuustilanne paikkakunnallasi löytyy www.24Rent.fiSyötä sinne paikkakunta ja aika jolloin tarvitset autoa, hae ja näet kaikki saatavilla olevat autot ja niiden hinnan ko. ajankohdalle.

Onko teillä vapaita autoja saatavilla kohteessa Helsinki?

Ajantasaisen saatavuustilanteent näet varauskoneestamme  www.24Rent.fiSyötä sinne paikkakunta ja aika jolloin tarvitset autoa, hae ja näet kaikki saatavilla olevat autot ja niiden hinnan ko. ajankohdalle.

Saako autoja viedä ulkomaille kohteesta Helsinki?

Pääosalla kalustostamme saa matkustaa yleisimpiin Euroopan maihin kun ostaa autolle maastavientiluvan. Luvan saatavuus ja tarkat kohdemaat selviävät varauskoneestamme www.24Rent.fi. Valitse "Rajaa tuloksia" kohdasta "lisäasetukset" ja sieltä maa/alue jonne haluat autolla matkustaa, niin tulokset rajataan valintasi mukaisesti.

Tarvitseeko vuokraukseen luottokortin?

Et tarvitse. Voit maksaa myös nettipankilla, mobiilimaksulla tai laskulla (eräpäivä ennen varauksen alkua).

Joudunko maksamaan vakuusmaksun?

Vakuusmaksu ja sen suuruus määräytyy tapauskohtaisesti asiakkaan ja varauksen tietojen perusteella. Yli 95% varauksistamme onnistuuu ilman vakuusmaksua.

Millainen vakuutusturva autoissanne on kohteessa Helsinki?

Katso tarkat autokohtaiset vakuutukset ja lisävakuutukset varauskoneestamme www.24Rent.fi. Syötä sinne paikkakunta ja aika jolloin tarvitset autoa, hae ja näet kaikki saatavilla olevat autot ja valitsemalla auton löydät siihen liittyvät vakuutukset ja lisävakuutukset.

Autonvuokraus saatavilla Helsingissä seuraavista sijainneista:

Alppila, Arabia, Design District, Eira, Eläintarha, Erottaja, Etelä-Haaga, Etelä-Vuosaari, Eteläranta, Etu-Töölö, Etu-Vallila, Haaga, Hakaniemi, Hernesaari, Herttoniemi, Hietalahti, Hietaniemi, Ilmala, Itä-Pasila, Itäkeskus, Jätkäsaari, Käpylä, Kaapelitehdas, Kaartinkaupunki, Kaisaniemi, Kaivopuisto, Kalasatama, Kallio, Kamppi, Katajanokka, Keski-Töölö, Keskusta, Kinapori, Kisahalli,

Kluuvi, Konala, Konepaja, Kontula, Koskela, Kruununhaka, Kulosaari, Kumpula, Kyläsaari, Länsi-Herttoniemi, Laajasalo, Laakso, Lassila, Lauttasaari, Lehtisaari, Leppäsuo, Linnanmäki, Malmi, Malminkartano, Marjaniemi, Maunula, Meilahti, Mellunmäki, Munkkiniemi, Munkkisaari, Munkkivuori, Myllypuro, Olympiakylä, Oulunkylä, Pajamäki, Pakila, Pasila, Pitäjänmäki, Pohjois-Haaga, Pohjois-Meilahti, Pohjois-Pasila, Poutamäentie, Punavuori, Puotila, Rastila, Roihupelto, Ruoholahti, Ruskeasuo, Sörnäinen, Salmisaari, Siltamäki, Siltavuori, Suutarila, Töölö, Taka-Töölö, Tattariharju, Tervasaari, Tullinpuomi, Tuomarinkylä, Ullanlinna, Vallila, Vanha Munkkiniemi, Vermo, Viikki, Vuosaari