4.3/5
(269201 vuokrausta)
Vuokraa auto 5 minuutissa

Pysäköi ilmaiseksi Lahdessa

Kaikissa Lahden henkilöautoissa ja osassa pakettiautoista on lupa, joka oikeuttaa pysäköimään ilmaiseksi varauksesi aikana tietyillä alueilla. Erityinen pysäköintilupa on tallennettu pysäköintivalvonnan tietojärjestelmiin, ja pysäköinninvalvonta tarkistaa pysäköintioikeuden auton rekisterinumerosta.

Tarkista saamastasi varausvahvistuksesta, mainitaanko auton lisätiedoissa pysäköintiluvasta. Autossa olevassa ohjeistuksessa opastetaan myös luvan käyttöön.

Toimi näin

Voit pysäköidä lisämaksutta autossa olevalla pysäköintiluvalla varauksesi aikana ja sen päätteeksi merkityillä pysäköintitunnusalueilla A–E ilman aikarajoitusta.

Rajoitukset pysäköintiin

Muistathan, että pysäköintiä koskevat normaalit liikenne- ja pysäköintisäännöt. Älä pysäköi pihoihin, porttikonkien tai suojateiden eteen äläkä vuokrausehtojemme vastaisesti alueelle, jossa on tai on 3 vuorokauden sisään voimaantuleva siirtokehotus.

Auton pysäköiminen oikein on sinun vastuullasi. Säästät rahaa, kun et laita vahinkoa kiertämään, vaikka edellinen vuokraaja olisi pysäköinyt liikennesääntöjen vastaisesti.